Om mig

Jag heter Loth Hammar och bor i en stor ombyggd vind i centrala Uppsala.  Här i min blogg skriver jag om sånt som jag tycker är intressant. Och det är ganska mycket. Det kan t.ex. handla om miljö, entreprenörskap, media, politik, textilhistoria, mat, jämställdhet, etik och ibland bara helt vanligt hederligt trams. Jag driver idag Loth Hammar Kommunikation AB, där jag erbjuder tjänster inom framför allt kommunikation, marknad, knowledge transfer och projekt-/processledning. Mina uppdragsgivare finns både i offentlig och privat sektor, i Sverige och runt om i Europa.

Jag har ungefär tjugo års erfarenhet från mediebranschen där jag har jobbat som journalist, projektledare och chefredaktör, huvudsakligen vid Sveriges Radio och mediehuset IDG. Utöver det har jag bland annat arbetat i Regeringskansliet, som huvudsekreterare och kanslichef för Digitaliseringskommissionen, en bred utredning som arbetade med hur Sverige ska bli bäst i världen på att ta tillvara digitaliseringens möjligheter. Jag har också suttit i ledningen för Invest Sweden, som arbetar för att utländska företag och organisationer ska etablera sig, investera i eller inleda samverkansprojekt i Sverige. Där ansvarade jag för kommunikation och public affairs, och deltog i arbetet att stärka Sveriges varumärke internationallt. För några år sedan slogs myndigheten ihop med Exportrådet och arbetar nu under namnet Business Sweden. Jag har också varit mycket engagerad i SNS, Studieförbundet Näringsliv och Samhälle, Sveriges största opolitiska toppnätverk för beslutsfattare i privat och offentlig sektor. Om du vill kontakta mig nås jag bäst via LinkedIn eller e-post loth [at] lhkommunikation.se

 

Annonser

One response to “Om mig

  1. Stickad sushi, vem hade förväntat sig det? inte jag, men träffade på ett par små rätstickade bitar i det nyöppnade sushihaket, granne med jobbet. Fantastiskt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s